Menu

Tarieven

Digitaal loket

U kan als bedrijf, verzekeringsmaatschappij, overheid, bank of als particulier gebruik maken van snel juridisch advies via ons digitaal loket, dit voor een vast tarief van €125. Wij beantwoorden uw vraag binnen de vooropgestelde tijd en bieden u graag een kwalitatieve service online. Indien uw dossier complexer is dan verwacht en wij nood hebben aan meer informatie, dan nodigen wij u binnen deze prijs graag uit bij ons op kantoor te Brugge.

Snel en juridisch advies?

Stel uw vraag aan één van onze specialisten.

Afspraak op kantoor

Bij een eerste consultatie in ons kantoor te Brugge wordt elke zaak besproken in al zijn aspecten. Wij delen u graag alle tariefvoorwaarden mee zodat u inzicht heeft in de tarieven die wij hanteren. Kosten verbonden aan de te leveren diensten:

  • Bij goedkeuring openen wij uw dossier waarbij een eerste provisie wordt aangerekend.
  • Wij hanteren verschillende uurtarieven, afhankelijk van de aard van de verstrekte prestaties. Een forfaitair of procentueel berekend tarief kan echter na afspraak ook worden toegepast.
  • Naast het ereloon worden onder meer de administratieve kosten en gerechtskosten aangerekend
  • Elke afrekening gebeurt in verschillende fases zodat u niet wordt verrast door één globale afrekening en u steeds inzicht heeft in de voortgang van het dossier. Er worden steeds tussentijdse provisies aangerekend naarmate het dossier vordert.
  • Bij de afsluiting van elk dossier wordt een eindafrekening opgesteld met de vermelding van erelonen en kosten en de gedetailleerde prestaties.
Samen uw zaak bespreken?

Wenst u een afspraak vast te leggen om uw persoonlijk dossier te bespreken? We helpen u graag verder.