Menu

Mr. Martine Van Elslander

Ere-advocaat

Martine Van Elslander is stichtend vennoot en senior partner. Ze studeerde Licentiaat Rechten aan de Universiteit te Gent en is sinds 1976 advocaat. Meer dan 40 jaar heeft zij reeds een zeer ruime praktijkervaring opgebouwd en dit in verschillende rechtstakken. Sinds 1 januari 2022 is zij opgenomen op het tableau van ere-advocaten.

Martine Van Elslander is daarnaast ook plaatsvervangend Politierechter te Brugge. Verder behaalde zij het diploma bemiddelaar in familiezaken in juni 2000 en bouwde zij een ruime praktijk op sedert meer dan 18 jaar als bemiddelaar.

Specialisaties

  • Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (o.a. verkeer-motorrijtuigen, burgerlijke aansprakelijkheid privé leven, burgerlijke aansprakelijkheid uitbating, medische aansprakelijkheid, arbeidsongevallen, aansprakelijkheid architecten/stabiliteitsingenieurs, productaansprakelijkheid, consumentenrecht, regres, levens- en schuldsaldoverzekering, enz.)
  • Begroting menselijke schade bij (verkeers)ongevallen
  • Personen- en familierecht (echtscheiding, vereffening en verdeling, jeugdrecht, enz.)
  • Aannemings- en bouwrecht (contracten, verzekeringsproblematiek, aansprakelijkheid bouwactoren o.a. architecten, stabiliteitsingenieurs en aannemers, enz.)
  • Bemiddeling in familiezaken
  • Strafrecht (zowel voor de Politierechtbank, Correctionele Rechtbank of Hoven van Beroep)

"Een probleem is pas een probleem als je er een probleem van maakt."

Talenkennis

Nederlands - Frans - Engels

Wenst u contact op te nemen?

U kan mij telefonisch bereiken op 050 32 07 07 of via martine.vanelslander@adverlaw.be.